Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Quito

Mariscal Sucre Airport Quito ligt 2813 meter boven de zeespiegel in de Andes, dus haal diep adem bij aankomst. De luchthaven bevindt zich slechts 6 km ten noorden van de wijk La Mariscal en per taxi is dat een rit van ongeveer 15 minuten. De nieuwe luchthaven van Quito zal eind 2010 geopend worden.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

6 km ten noorden van de wijk La Mariscal in het nieuwe centrum, en 8 km ten noorden van het historische centrum.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerterreinen voor de terminals. Het parkeertarief wordt per uur berekend voor maximaal 24 uur.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Zorg dat u bij vertrek uit Quito over ongeveer USD 41 in contanten beschikt voor de vertrekbelasting. U betaalt het bedrag bij het inchecken. Wilt u geld pinnen, dan zijn er geldautomaten tussen de binnenlandse en de internationale terminal. De automaten accepteren alle internationaal erkende creditcards. Ga om geld te wisselen naar een van de twee wisselkantoren bij de internationale vertrek- of aankomsthal. Houd er rekening mee dat alleen bekende internationale valuta’s geaccepteerd worden, zoals Britse ponden, euro’s, Zwitserse franken en Canadese dollars, plus diverse Zuid-Amerikaanse valuta’s.

Luchthavencode

UIO

Telefoonnummer van de luchthaven

+593 (0) 2 2944900

Website van de luchthaven

website van Mariscal Sucre Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de internationale terminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Twee

Vervoer tussen de terminals

Er zijn slechts twee terminals – een voor binnenlandse en een voor internationale vluchten, die naast elkaar liggen. Moet u voor uw aansluitende vlucht van terminal wisselen, dan is het slechts een korte wandeling naar het andere gebouw.

Internationale terminal

Alle internationale vluchten komen aan bij en vertrekken van de internationale terminal. Hieronder vallen vluchten uit Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Luchtvaartmaatschappijen variëren van Ecuadoraanse maatschappijen tot een aantal grote Europese en Noord-Amerikaanse vervoerders.

Binnenlandse terminal

Alle vluchten binnen Ecuador vertrekken vanaf de binnenlandse terminal. De vervoerders zijn voornamelijk Ecuadoraanse maatschappijen.

Boek een vlucht naar Quito

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Quito

Powered by
 

Huur een auto in Quito

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com