Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

CAI

Caïro

Vliegtickets naar Caïro brengen bezoekers naar Bijbelse wereldwonderen, elegante eetgelegenheden aan de Nijl en rommelige markten vol kostbaarheden.

Activiteiten

In de smalle rumoerige straatjes in historisch Caïro vindt u een rijk erfgoed aan moskeeën en mausoleums. Tijdens uw vakantie in Caïro kunt u de fraai verlichte minaretten met sierlijke bordessen bewonderen, terwijl u geniet van een avondwandeling.

Meer activiteiten

Winkelen

De kraampjes in de drukke straten van de Khan el-Khalili Bazaar verkopen handgemaakt muski-glaswerk, een fraai souvenir van uw vakantie in Caïro. Het hart van Caïro is dé plek om naar hartenlust tussen de stalletjes in de verborgen steegjes naar kleurrijke stoffen, geurige oliën en verse kruiden te snuffelen.

Meer winkelen

Restaurants

Restaurants in Caïro’s trendy buitenwijk Zamalek serveren traditionele gerechten in een modern jasje. Hier kunt u proeven van de molokhia met kishk-yoghurt. We raden u aan te reserveren op drukke avonden, zoals donderdag en vrijdag.

Meer restaurants

Uitgaan

Boek uw vliegtickets naar Caïro om met een drankje in een stijlvolle lounge aan de Nijl te ontspannen en te genieten van de koele avondbries bij café-bar Sequoia. Het levendige uitgaanspubliek in Caïro drinkt graag een koud biertje onder het genot van een fruitige shisha-pijp.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Caïro. Reserveer uw vliegtickets naar Caïro in augustus en beleef het jaarlijkse Internationale Filmfestival in november/december, of plan uw reis in januari tijdens het magische koptische kerstfeest.

Boek een vlucht naar Caïro

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Caïro

Powered by
 

Huur een auto in Caïro

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com