Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Egypte

Egypte

Boek uw vliegtickets naar Egypte en bezoek de enorme historische monumenten. In Cairo, zijn de Piramiden in Gizeh met recht een wereldwonder. Breng tijdens uw stedentrip in Cairo een bezoek aan het Egyptische Museum en bewonder het indrukwekkende goud van Koning Toetanchamon. Een vakantie in Egypte biedt topspots om te duiken bij de koraalriffen in de Rode Zee bij Sharm el Sheikh, en een tocht over de Nijl in een traditionele houten feloek, vanaf Aswan naar de Vallei van de Koningen in Luxor. Vakanties in Egypte zijn rijk aan culturele ervaringen, van eeuwenoude tempels in Abu Simbel tot de moderne cafés in het kosmopolitische Alexandrië. Slaap onder de sterrenhemel in de Westelijke Woestijn.

Vliegtickets naar Egypte laten u kennismaken met traditionele gerechten zoals kushari – een combinatie van rijst, linzen, macaroni en tomatensaus – of dineer in elegante restaurants terwijl u de Nijl afzakt. Sluit uw maaltijd af met een muntthee in een traditionele ahwa (koffiehuis). Woon een beroemde Egyptische buikdansvoorstelling bij of een optreden in het Cairo Operahuis. Een lege koffer komt van pas op uw reis door Egypte voor de vele souvenirs, zoals zilveren sieraden en handwerk van de beroemde markten van Cairo. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Egypte. Boek uw vliegtickets naar Egypte om topevenementen bij te wonen, zoals het Arabische Muziekfestival in Cairo in augustus en het Internationale Filmfestival in november.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com