Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Johannesburg

Het vernieuwde O.R. Tambo International Airport van Johannesburg (voorheen bekend als Johannesburg International) is de drukste luchthaven van Afrika, en verwerkt jaarlijks meer dan 17 miljoen passagiers via twee terminals. De luchthaven ligt 25 km ten noordoosten van Johannesburg en ondergaat momenteel verdere uitbreidingen, waaronder een railverbinding naar Johannesburg en Pretoria. Per taxi duurt de rit naar Sandton 30 tot 40 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

25 km ten noordoosten van Johannesburg.

Parkeren op de luchthaven

Parkeerplaatsen zijn bij beide terminals de eerste 15 minuten gratis. Er is ook een parkeerterrein voor kort parkeren genaamd 'pick up and go' vlak voor de internationale aankomsthal. De goedkoopste optie voor lang parkeren is de Park-and-Ride-voorziening bij de Super South Gate, die te bereiken is met een gratis shuttlebus.

Luchthavencode

JNB

Telefoonnummer van de luchthaven

+27 (0) 11 921 6262

Website van de luchthaven

website van Airports Company South Africa

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal A naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Twee (verbonden door een centrale terminal)

Vervoer tussen de terminals

Een nieuw centraal gebouw verbindt de twee bestaande terminals met elkaar. Hierdoor ontstaat er een centrale aankomsthal voor internationale vluchten.

Terminal A

Alle internationale vluchten vertrekken vanaf Terminal A. De incheckbalies zijn gelegen op de bovenverdieping van de terminal.

Terminal B

Binnenlandse vluchten vertrekken vanaf Terminal B. De incheckbalies bevinden zich op de bovenverdieping.

Boek een vlucht naar Johannesburg

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Johannesburg

Powered by
 

Huur een auto in Johannesburg

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com