Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Kaapstad

Auto

Het openbaar vervoer is gericht op het vervoeren van passagiers van de townships naar de stad, dus de beste manier om u te verplaatsen is door een auto te huren. De bewegwijzering is over het algemeen goed, hoewel uw route door de bergen meestal niet rechtstreeks loopt.

Bus

Sinds de MyCiTi busdienst in 2010  in Kaapstad werd ingevoerd, is deze dienst een enorm succes. Er zijn momenteel twee hoofdlijnen: F1 (deze doet het stadscentrum aan en rijdt van Gardens naar het Waterfront) en T1 (van Tafelzicht naar Civic Centre). 

Taxi

Taxi’s met een meter kunnen meestal niet op straat aangehouden worden (behalve voor de deur van nachtclubs); gewoonlijk moeten ze van tevoren besteld worden. Wanneer locals het over taxi's hebben, bedoelen ze de krakkemikkige minibusjes die volgestopt worden met zo veel mogelijk passagiers en dan als een gek tussen de townships en het centrum op en neer pendelen.

Te voet

Wandel door de straten van Kaapstad om leuke en bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken. Met een gids komt de stad nog meer tot leven. Draag uit voorzorg geen opvallende sieraden, berg uw camera op en doe uw tas goed dicht.

Huur uw auto

Ook al wordt het openbaarvervoersysteem sterk verbeterd, de auto is nog steeds het beste vervoermiddel. De hoofdsnelwegen verbinden het stadscentrum met de binnenlanden. Aan de hand van de herkenbare Tafelberg en Robbeneiland kunt u zich makkelijk oriënteren.

Vervoersinformatie

U kunt niet bij alle benzinestations met een creditcard betalen, dus zorg ervoor dat u voldoende contant geld heeft om te tanken. Er is geen zelfbediening – tanken, plus het schoonmaken van uw ruiten en het controleren van olie en water wordt voor u gedaan in afwachting van een kleine fooi.

website van Cape Metro Rail
 

website van The Blue Train

website van Rovos Rail

website van Automobile Association of South Africa 

 

Boek een vlucht naar Kaapstad

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kaapstad

Powered by
 

Huur een auto in Kaapstad

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com