Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Beijing Capital International Airport

De futuristische Beijing Capital International Airport is gelegen ten noordoosten van de stad, ongeveer 26 km van het Plein van de Hemelse Vrede. Het is de grootste en drukste luchthaven van China, met jaarlijks meer dan 44 miljoen passagiers. De derde terminal van de luchthaven, door Sir Norman Foster ontworpen in de vorm van een Chinese draak, is in 2008 geopend.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

26 km ten noordoosten van Beijing.

Parkeren op de luchthaven

Er is een beveiligde parkeergarage van zes verdiepingen met een oppervlakte van 350.000 vierkante meter. Bewakers zijn 24 uur per dag aanwezig. Er is een parkeerterrein voor kort parkeren voor de terminalgebouwen.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Als u de terminals verlaat, zult u waarschijnlijk benaderd worden door illegale taxichauffeurs die exorbitante tarieven vragen voor een rit naar de stad. Negeer ze en ga naar de officiële taxistandplaats, waar een rit op de meter naar het centrum van Beijing niet meer kost dan ongeveer CNY 80, plus CNY 15 tolgeld.

Luchthavencode

PEK

Telefoonnummer luchthaven

+86 (0)10/6454-1100

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Als u de terminals verlaat, zult u waarschijnlijk benaderd worden door illegale taxichauffeurs die exorbitante tarieven vragen voor een rit naar de stad. Negeer ze en ga naar de officiële taxistandplaats, waar een rit op de meter naar het centrum van Beijing niet meer kost dan ongeveer CNY 80, plus CNY 15 tolgeld.

Overstapluchthavens

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit terminal 2 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Vervoer tussen de terminals Een paar minuten te voet tussen Terminal 1 en 2 en een gratis shuttlebusverbinding van Terminal 1 en 2 naar Terminal 3. Terminal 1 Voor een groot aantal binnenlandse vluchten wordt gebruikgemaakt van deze terminal. Terminal 2 Voor internationale en binnenlandse vluchten wordt gebruikgemaakt van Terminal 2. Terminal 3 Voor internationale en binnenlandse vluchten wordt gebruikgemaakt van deze terminal.

Aantal terminals

Drie

Boek een vlucht naar Beijing

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Beijing

Powered by
 

Huur een auto in Beijing

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com