Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Seoul - Incheon International Airport

Incheon International Airport Seoul is een van de grootste passagiers- en vrachtluchthavens van Azië en verwerkt jaarlijks rond de 34 miljoen passagiers naar bestemmingen in Azië, Europa en Noord-Amerika. De luchthaven ligt op drooggelegd land tussen de eilanden Yeongjong en Yongjudo, 52 km (32,5 mijl) ten westen van Seoel. Speciale luchthavenbussen vertrekken ongeveer elk halfuur voor de 90 minuten durende reis naar de stad.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

52 km ten westen van het centrum van Seoel.

Parkeren op de luchthaven

Op Incheon International Airport zijn er parkeerplaatsen voor kort en lang parkeren. Loopbruggen verbinden de parkeerplaatsen voor kort parkeren met de passagiersterminal, en vanaf de parkeerplaatsen voor lang parkeren rijden elke acht minuten gratis bussen. Valetparking is beschikbaar op de derde verdieping van de passagiersterminal. Bij alle parkeervoorzieningen kan met creditcard worden betaald.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

In het oostelijke deel van de kelderverdieping bevindt zich een medisch centrum dat 24 uur per dag geopend is. Apotheken vindt u in de centrale ruimte op de derde verdieping van zowel de passagiersterminal als het concoursegebouw. In het taxfreegebied op de derde verdieping zijn bagagekluizen beschikbaar.

Luchthavencode

ICN

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

In het oostelijke deel van de kelderverdieping bevindt zich een medisch centrum dat 24 uur per dag geopend is. Apotheken vindt u in de centrale ruimte op de derde verdieping van zowel de passagiersterminal als het concoursegebouw. In het taxfreegebied op de derde verdieping zijn bagagekluizen beschikbaar.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanaf het concoursegebouw van Incheon naar Nederlandse bestemmingen. Het inchecken vindt plaats in de passagiersterminal bij balie E.

Dit zijn slechts handige tips. Controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

Een snelle trein, de Starline, vertrekt elke vijf minuten om bezoekers van Incheon van de passagiersterminal naar het concoursegebouw te vervoeren. Tussen de passagiersterminal, de parkeervoorzieningen voor lang parkeren, het International Business Center en de vrachtterminal van de luchthaven rijden gratis pendelbussen.

Passagiersterminal

Voor alle passagiers die vanaf Incheon International Airport vertrekken, zowel op internationale als binnenlandse vluchten, vinden de check-in, de bagageafgifte en de veiligheidscontrole plaats in de passagiersterminal. De passagiersterminal wordt tevens gebruikt voor vluchten van binnenlandse luchtvaartmaatschappijen en vluchten naar binnenlandse bestemmingen (gate 1-50).

Concoursegebouw

Het concoursegebouw van Incheon (ook wel het boardinggebouw genoemd) is bestemd voor passagiers die naar internationale bestemmingen vliegen (gate 101-132). De Starline-trein verbindt het concoursegebouw met de passagiersterminal.

Aantal terminals

Twee.

Boek een vlucht naar Seoel

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Seoel

Powered by
 

Huur een auto in Seoel

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com