Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Mumbai

Bus

Hoewel het heel langzaam gaat, is het bovendek van een dubbeldekker een leuke en tevens goedkope manier om de stad te zien. Net als met alle andere openbare vervoersmiddelen, raden we aan de overvolle spits te vermijden.

Te voet

Proef de sfeer in de drukke straatjes door Fort, Churchgate en de straatmarkten te voet te verkennen. Fort Walks is een handige gids met beschrijvingen van wandelroutes in deze buurt; deze is verkrijgbaar in lokale boekwinkels.

Taxi

Taxi
De geel-zwarte taxi's in Mumbai zijn goedkoop, makkelijk en altijd voorhanden. De meeste bestuurders zetten de meter aan, maar soms zullen ze u vertellen dat deze kapot is; sta erop dat ze de meter aanzetten. De blauwe taxi's hebben airconditioning en kosten het dubbele. Neem altijd een pre-paid taxi (vaste prijs) vanaf de luchthaven en negeer bestuurders die beweren dat uw hotel gesloten is of een aanbod om de tapijtwinkel van een familielid te bezoeken.
 
Auto-riksja
Driewielige gemotoriseerde auto-riksja's rijden in de centrale buitenwijken, maar zijn niet toegestaan in het zuiden. Goedkoper dan een taxi zijn deze met name geschikt voor korte ritjes. Sta er altijd op dat de meter wordt aangezet.

Huur uw auto

Autorijden in Bombay/Mumbai is een unieke ervaring. Auto's, bussen, vrachtwagens, riksja's, motorfietsen en voetgangers vechten om een plekje op de weg. Het verkeer rijdt links. Wees voorbereid op een doolhof van straten met files, chaotisch verkeer en kuilen en gaten. Een auto met chauffeur huren is geen slecht idee.

Vervoersinformatie

Vermijd altijd de spits (08.00-10.00 en 17.00-20.00 uur), wanneer de treinen overvol zitten en het verkeer zich met een slakkengang voortbeweegt. Geef uzelf ook ruim de tijd met een taxi als u een vliegtuig of trein moet halen. Wij raden u aan in de trein extra voorzichtig te zijn met uw bezittingen. Vrouwen wordt aangeraden om een paar rupees meer uit te geven aan een kaartje voor het eersteklas vrouwencompartiment.

website van Western Railway

Boek een vlucht naar Mumbai

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Mumbai

Powered by
 

Huur een auto in Mumbai

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com