Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

JKT

Jakarta

Boek uw vliegtickets naar Jakarta en slenter langs levendige straatmarkten, smul van kruidige hapjes en nip van elegante cocktails in een koloniale omgeving.

Activiteiten

Er is geen betere plek om het culturele erfgoed van Indonesië te ontdekken dan in Jakarta’s Nationaal Museum. Het museum, gehuisvest in het 19de-eeuwse Olifantenhuis, bezit een rijke collectie kostuums, instrumenten, goud en aardewerk.

Meer activiteiten

Winkelen

Tijdens uw vakantie is een bezoek aan de levendige Jalan Surabayamarkt meer dan de moeite waard. Hier heeft u de keuze uit antieke samoeraizwaarden, Indonesische marionetten, bronzen voorwerpen en ander handwerk. Vergeet niet flink af te dingen als u souvenirs koopt op deze straatmarkt.

Meer winkelen

Restaurants

Verleidelijke geuren komen u tegemoet op de Mangga Besar-avondmarkt in Chinatown. Na een lange dag is het hier heerlijk smullen van typisch Indonesische gerechten, zoals nasi, kruidige saté of gebakken noedels. Boek uw vliegtickets naar Jakarta voor een smakelijk culinair avontuur.

Meer restaurants

Uitgaan

Reis terug naar de Nederlandse koloniale tijd met een bezoek aan Café Batavia's Churchill Bar, waar zwart-witfoto's van beroemdheden en leden van het koninklijk huis de muren sieren. Zwoele jazz klinkt op de achtergrond, terwijl u na uw vlucht naar Jakarta geniet van cocktails als de Borneo Sunset of de Marry Me.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Jakarta. Plan uw vakantie in maart tijdens het Java Jazz Festival. Filmliefhebbers reserveren hun vliegtickets in december voor het Jakarta International Film Festival.

Boek een vlucht naar Jakarta

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Jakarta

Powered by
 

Huur een auto in Jakarta

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com