Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Kuala Lumpur International Airport

De drukste luchthaven van Maleisië is ook een van de belangrijkste hubs van Azië. De luchthaven verwerkt jaarlijks ongeveer 34 miljoen passagiers met meer dan 185.000 vluchten. Kuala Lumpur International Airport ligt 56 km (35 mijl) te zuiden van het centrum van Kuala Lumpur. De snelle KLA Ekspres brengt passagiers non-stop in 30 minuten naar het centrum.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

Kuala Lumpur International Airport ligt 57 km van de stad.

Parkeren op de luchthaven

Twee grote parkeergarages bieden plaats aan in totaal 11.442 auto’s. Valet-parking is beschikbaar, indien gewenst. Een extra overdekte parkeergarage voor kort parkeren omvat vier gebouwen van zeven verdiepingen met capaciteit voor 5933 auto’s, 1202 motorfietsen en 12 bussen.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

KUL

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de hoofdterminal. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

De vluchtinformatie wijzigt geregeld – controleer dus altijd de terminalgegevens voordat u naar de luchthaven gaat. Mocht u zich vergissen, dan rijdt met de Aerotrain in drie minuten van de Contact Pier naar satellietgebouw.

Vervoer tussen de gebouwen

Ondanks de afmetingen zorgt het eenvoudige design van KLIA ervoor dat de mensenstromen tussen de hoofdterminal en Satellite Terminal met het bussysteem en de geautomatiseerde Aerotrain-shuttle efficiënt worden verwerkt. Er zijn duidelijke borden in het Maleis, Engels, Chinees, Japans en Arabisch.

Hoofdterminal

Internationale en binnenlandse vluchten vertrekken van de Main Terminal Building (MTB).

Satellietgebouw

Het satellietgebouw is uitsluitend bestemd voor internationale vluchten.

Low Cost Carrier Terminal

Budgetluchtvaartmaatschappijen gebruiken deze terminal. Wanneer in oktober 2012 de KLIA 2 in gebruik wordt genomen, zal deze terminal weer voor vracht worden gebruikt.

 

KLIA 2 

Deze nieuwe budgetterminal zal in oktober 2012 in gebruik worden genomen.

Aantal terminals

Drie tot oktober 2012, wanneer de vierde in gebruik zal worden genomen.

Boek een vlucht naar Kuala Lumpur

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kuala Lumpur

Powered by
 

Huur een auto in Kuala Lumpur

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com