Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

St Maarten Princess Juliana Airport

Sint-Maarten opende in 2006 de vier verdiepingen tellende luchthaven, die jaarlijks meer dan 1,7 miljoen bezoekers verwerkt. De luchthaven is een hub voor veel Noordoost-Caribische eilanden zoals St Barts, Nevis, Anguilla, Antigua, Saba, Sint- Eustatius en Saint Kitts. Princess Juliana Airport ligt 15 km (9 mijl) ten noordwesten van Philipsburg (de hoofdstad van Sint-Maarten). De beste manier om van de luchthaven naar de stad te reizen is per taxi.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

15 km van Philipsburg 

Parkeren op de luchthaven

Het openbare parkeerterrein biedt ruimte aan 220 voertuigen. Parkeertarieven lopen uiteen van US$1 (30 minuten) tot US$25 (maand). 

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De wachtrijen voor de immigratie kunnen behoorlijk lang zijn, met name als er rond dezelfde tijd een andere international vlucht aankomt. Houd hier rekening mee als u moet overstappen op een andere vlucht. De procedures bij het vertrek verlopen gewoonlijk vlot en efficiënt.

Luchthavencode

SXM

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De wachtrijen voor de immigratie kunnen behoorlijk lang zijn, met name als er rond dezelfde tijd een andere international vlucht aankomt. Houd hier rekening mee als u moet overstappen op een andere vlucht. De procedures bij het vertrek verlopen gewoonlijk vlot en efficiënt.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de hoofdterminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Hoofdterminal

Alle incheckbalies, de aankomsthal, gates, winkels en voorzieningen bevinden zich in deze moderne full-service terminal.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Sint Maarten

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Sint Maarten

Powered by
 

Huur een auto in Sint Maarten

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com