Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Oostenrijk

Oostenrijk

Vliegickets naar Oostenrijk brengen reizigers naar de keizerlijke paleizen en de historische allure van de culturele hoofdstad Wenen. Ontdek tijdens uw stedentrip aan Wenen Monet en Schiele in het 18de-eeuwse paleis Belvedere, en Warhol in het Museum van de Moderne Kunst Ludwig Stichting. Vliegtickets naar Oostenrijk brengen bezoekers ook in aanraking met de weelderige architectuur, van de Habsburgse Hofburg tot het op Versailles geïnspireerde Schönbrunn Paleis, opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Muziekliefhebbers kunnen tijdens een vakantie in Oostenrijk genieten van het barokke Salzburg, de geboorteplaats van Mozart. Reis naar de westelijke streek Tirol en bezoek de universiteitsstad Innsbruck, met geplaveide straten en historische gebouwen, genesteld in een fraaie vallei. Wintersportfans zijn met hun vliegtickets naar Oostenrijk binnen een mum van tijd in de Alpen.

Een vakantie in Oostenrijk is een ware culinaire ontdekkingsreis. De Würstelstand am Hohen Markt in Wenen verkoopt Oostenrijks beroemde Wiener worst, vooral lekker met wat mosterd. Probeer eens de zoete Apfelstrudel in een ouderwets koffiehuis of een pittige goulash in een Kitzbühel-tentje. Bezoek de Weense Staatsopera om een concert van het Weense Filharmonische Orkest bij te wonen, een van de beste orkesten ter wereld. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Oostenrijk. Boek uw tickets tijdens het Oostenrijkse Balseizoen (januari-februari) en wals door de Grote Hal of bezoek de magische kerstmarkt in december.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com