Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Zurich Airport

De intercontinentale hub van Zwitserland is een favoriete plek voor zowel shoppers als vliegtuigspotters. Meer dan 23 miljoen passagiers reizen jaarlijks door het stijlvolle, vernieuwde Zurich Airport. Het centrum van Zürich ligt op een afstand van slechts 12 km (8 mijl) (ongeveer 10 minuten met de trein).

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

12 km ten noorden van Zürich.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft een overdekte parkeergarage en valetparking. Parkeerterrein P5 ligt op een loopafstand van vijf minuten. Het goedkopere parkeerterrein P60 ligt op een loopafstand van tien minuten of neem de gratis pendelbus vanaf de terminal. Tarieven lopen op van 15 minuten tot meerdere uren en dagen. Betaalautomaten accepteren Zwitserse franken, euro’s en creditcards.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Indien u druk vóór de douane aan het winkelen bent en u vliegt vanaf gate E, houd dan rekening met ten minste 25 minuten reistijd door de luchthaven om uw gate te bereiken.

Luchthavencode

ZRH

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Indien u druk vóór de douane aan het winkelen bent en u vliegt vanaf gate E, houd dan rekening met ten minste 25 minuten reistijd door de luchthaven om uw gate te bereiken.

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

De check-in van KLM vindt plaats bij incheckbalie 2, voor vluchten naar Nederlandse bestemmingen. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke gate uw vlucht vertrekt.  

Vervoer tussen terminals

De inchecklocaties zijn intern verbonden op drie niveaus, met drie gates en twee aankomsthallen. Gangen verbinden gate A en B (houd rekening met een loopafstand van 15 tot 20 minuten). De gratis Skymetro lightrailshuttle rijdt naar gate E (houd rekening met een transfer van 25 minuten van A naar E).

Check-in 1

De meeste luchtvaartmaatschappijen die vanaf Check-in 1 vertrekken, vliegen naar Europa. Sommige vliegen ook naar langeafstandsbestemmingen.

Check-in 2

De meeste luchtvaartmaatschappijen maken gebruik van Check-in 2. De vluchten hebben Europese en langeafstandsbestemmingen.

Check-in 3

In Check-in 3, op het niveau tussen het treinstation en het busstation, worden vluchten voor zowel Europese als langeafstandsbestemmingen verzorgd.

Aantal terminals

Zurich Airport heeft één terminal met drie inchecklocaties.

Boek een vlucht naar Zürich

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Zürich

Powered by
 

Huur een auto in Zürich

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com