Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Oekraïne

Oekraïne

Boek een vakantie in de Oekraïne en bezoek een land dat eindelijk bevrijd is van het Stalinistische juk en een onverzadigbare honger naar verandering heeft. Begin uw reis met een stedentrip in de progressieve hoofdstad Kiev. Wandel door de 1000 jaar oude Gouden Poorten en bewonder de St Sofia Kathedraal met gouden koepels en Byzantijnse fresco’s, nu een Unesco Werelderfgoed. Vliegtickets naar de Oekraïne brengen reizigers ook naar Odessa, het vakantieoord aan de Zwarte Zee, met zandstranden en een bruisend nachtleven. Luier naast de trendy bewoners op het zand van Arcadia Beach of flaneer langs de mediterraanachtige boulevards met pastelkeurige huizen. Bezoekers reizen met hun vliegtickets naar de Oekraïne naar het zuiden om te genieten van de wijn in de Krim of naar het noorden om de kosmopolitische stad Lviv te verkennen. Ontsnap aan het stadsleven met een bezoek aan het Karpaten Nationaal Park, een ruig natuurgebied waar nog steeds wilde wolven, beren en lynxen voorkomen.

Een vakantie in de Oekraïne belooft een interessante keuken die veel meer biedt dan kip Kiev. Probeer eens specialiteiten zoals borsch (bietensoep) en holubtsi (gevulde kool), of verse visgerechten in de restaurants aan het water in Odessa. Het nachtleven in de Oekraïne kan menig Europees land een lesje leren: rust uit voor een avondje flink stappen in de bars van Kiev en beleef een wilde avond in Itaka of Ibitza, enkele van de populaire nachtclubs in Odessa. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar de Oekraïne. Boek uw vliegtickets naar de Oekraïne een ticket om topevenementen bij te wonen: Oekraïne brengt een ode aan etnische muziek tijdens het Kraina Mriy Festival in juli en in augustus wordt de Onafhankelijkheidsdag gevierd met parades en vuurwerk.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com