Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Warsaw Frederic Chopin Airport

Warsaw Frederic Chopin Airport is de drukste luchthaven van Polen en verwerkt meer dan de helft van het luchtverkeer van het land. Per jaar reizen meer dan negen miljoen passagiers via de luchthaven. De luchthaven ligt 10 kilometer (6 mijl) ten zuidwesten van het centrum van Warschau, maar de reistijd naar het centrum bedraagt zelden meer dan 15 tot 30 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

10 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Warschau.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft vier parkeerterreinen, met mogelijkheden voor kort en lang parkeren; alle vier liggen binnen vijf minuten lopen van de terminal. De tarieven variëren van Zl6 voor een uur in P3 tot een gunstige Zl40 voor acht dagen parkeren in P4.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

WAW

Telefoonnummer luchthaven

+48 (0) 22 650 4220

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal A naar Amsterdam. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten. Terminal A Via Terminal A gaan alle vluchten van drie gates genaamd de North, Central en South Pier.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Warschau

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Warschau

Powered by
 

Huur een auto in Warschau

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com