Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Copenhagen Airport Kastrup

De grootste luchthaven van Scandinavië, Copenhagen Airport Kastrup, verwerkt jaarlijks bijna 23 miljoen passagiers via de drie moderne, stijlvolle terminals. De luchthaven ligt 8 km ten zuidoosten van het centrum van Kopenhagen, dat met trein of metro in 15 minuten te bereiken is.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

8 km ten zuidoosten van Kopenhagen.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerterreinen voor drie verschillende varianten kort en lang parkeren. Deze variëren in prijs en gemak, van dure, overdekte Direct-plaatsen (bruine pylonen P6, P7 en P8) naast de terminals, tot Budget-plaatsen in de open lucht (turquoise pylonen P15 en P17), die met een shuttlebus op 10 minuten rijden van de terminals liggen. Boek vooraf via de website van de luchthaven. Alle plaatsen zijn tot een parkeertijd van 15 minuten gratis.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Neem genoeg tijd om de gates te bereiken. Soms kunnen de rijen bij de paspoortcontrole lang zijn, en de compacte lay-out van de terminals kan misleidend zijn – vooral als u de aantrekkelijke winkels moeilijk kunt weerstaan.

Luchthavencode

CPH

Telefoonnummer luchthaven

+45 32 31 32 31

Website van de luchthaven

+45 32 31 32 31

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Neem genoeg tijd om de gates te bereiken. Soms kunnen de rijen bij de paspoortcontrole lang zijn, en de compacte lay-out van de terminals kan misleidend zijn – vooral als u de aantrekkelijke winkels moeilijk kunt weerstaan.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 2 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Mocht u zich vergissen, dat is het slechts een korte wandeling tussen Terminal 2 en 3 en een wandeling van vijf minuten door een overdekte wandelgang vanaf Terminal 1. Er rijdt om de 15 minuten een gratis bus langs alle terminals.

Vervoer tussen de terminals

Terminal 2 en 3 liggen naast elkaar en zijn via een 300 meter lange overdekte wandelgang verbonden met Terminal 1.

Terminal 1

Alle binnenlandse vluchten in Kopenhagen vertrekken van en komen aan bij Terminal 1. 

Terminal 2

Internationale vluchten vertrekken van Terminal 2. Voor KLM-vluchten zijn selfservice check-in en internet check-in beschikbaar.

Terminal 3

Terminal 3 dient als de aankomstterminal voor alle internationale vluchten. Veel internationale vluchten vertrekken ook van Terminal 3. Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden selfservice incheckmogelijkheden in Terminal 3.

Aantal terminals

Drie

Boek een vlucht naar Kopenhagen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kopenhagen

Powered by
 

Huur een auto in Kopenhagen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com