Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Linköping

Linköping City Airport ligt drie kilometer ten oosten van het centrum van Linköping, de op vier na grootste stad van Zweden. De luchthaven verwerkt jaarlijks 82.000 passagiers via één terminal, vanwaar vluchten vertrekken naar Amsterdam en Kopenhagen, alsook chartervluchten. De reistijd per taxi naar het centrum van Linköping is tien minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

3 km ten oosten van Linköping.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft een gunstig gelegen parkeerterrein voor kort parkeren (maximaal twee uur) en lang parkeren, met keuze uit uur-, dag- en weektarieven. Betalen kan bij het servicecentrum binnen in de terminal of bij de automaten op de parkeerplaatsen.

Luchthavencode

LPI

Telefoonnummer van de luchthaven

+46 (0) 13 18 10 30

Website van de luchthaven

website van Linköping City Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en langeafstandsvluchten.

Aantal terminals

Eén

Vervoer tussen de terminals

De aankomst- en vertrekhal van de luchthaven bevinden zich op de begane grond en zijn eenvoudig te voet te bereiken.

Terminal 1

Alle vluchten vertrekken vanaf Terminal 1.

Boek een vlucht naar Linköping

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Linköping

Powered by
 

Huur een auto in Linköping

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com