Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

BRU

Brussel

Boek uw vliegtickets naar Brussel om historische gildehuizen te bewonderen, in fraaie art-decorestaurants te dineren en te smullen van ambachtelijke chocolade.

Activiteiten

De prachtige middeleeuwse gildehuizen rondom de Grand’Place in Brussel waren ooit het onderkomen van slagers, bakkers en kandelaarmakers. Tijdens uw vakantie kunt u een heerlijke avondwandeling maken langs het fraai verlichte plein en de gouden gloed van het gotische stadhuis bewonderen.

Meer activiteiten

Winkelen

Fijnproevers boeken hun vliegtickets naar Brussel om te smullen van verrukkelijke chocolade. Chocolaterie Wittamer op de Place du Grand Sablon verkoopt onder meer gekruide pralines, champagnetruffels en gekonfijte vruchtenschillen. Een doos Belgische bonbons is een heerlijk aandenken aan uw stedentrip.

Meer winkelen

Restaurants

De straten rondom de Grand’Place in Brussel zijn gevuld met sfeervolle art-decobrasserieën, waar u aan een tafeltje onder de vergulde spiegels kunt genieten van een romige waterzooi of knoflookmosselen met frites en een lambiekbiertje.

Meer restaurants

Uitgaan

Het hippe uitgaanspubliek van Brussel treft u in de gezellige cafés aan de rue Antoine-Dansaert. Voor jazzmuziek kunt u terecht in art-decobar L'Archiduc, waar Miles Davis ooit speelde – dit alles onder het genot van een perfecte martini en zwoele klanken.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM heeft regelmatig vluchten naar Brussel. Plan uw reis tijdens de middeleeuwse ridderspelen van de Ommegang in juli op de Grand’Place. Bierliefhebbers boeken hun vliegtickets in september om het glas te heffen op het Brusselse Bierweekend.

Boek een vlucht naar Brussel

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Brussel

Powered by
 

Huur een auto in Brussel

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com