Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Hamburg Airport

Hamburg Airport verwerkt jaarlijks meer dan 13,5 miljoen passagiers, die naar meer dan 120 bestemmingen vliegen. De luchthaven ligt slechts 8,5 km ten noordwesten van Hamburg en met de S-Bahn treinverbinding bent u in 25 minuten in het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

8,5 km ten noordwesten van Hamburg.

Parkeren op de luchthaven

Het parkeergeleidingssysteem van de luchthaven wijst vrije plaatsen aan (er zijn in totaal 12.000 plaatsen). Parkeerterreinen P1 t/m P5 voor kort parkeren zijn het dichtst bij de terminals, en P8 t/m P9 zijn voor lang parkeren. Valetparking is eveneens beschikbaar (tel: +49 (0) 40 51 31 93-63).

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

HAM

Telefoonnummer luchthaven

+49 4050 750

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Parijs-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Transport tussen de terminals Terminals 1 en 2 zijn verbonden met het Airport Plaza (een wandeling van 5 minuten). Terminal 1 De vluchten vanaf Terminal 1 gaan naar binnenlandse, Europese en langeafstandsbestemmingen. Terminal 2 Terminal 2 wordt met name gebruikt voor langeafstandsvluchten, maar sommige luchtvaartmaatschappijen bieden ook binnenlandse en Europese bestemmingen aan.

 

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Hamburg

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Hamburg

Powered by
 

Huur een auto in Hamburg

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com