Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

ABZ

Aberdeen

Vliegtickets naar Aberdeen brengen bezoekers naar de welvarende stad aan de rand van de Schotse Hooglanden.

Activiteiten

Ontdek Schotlands prachtige natuur rondom Aberdeen en daal de snelstromende rivier Spey af. Bezoek tijdens uw vakantie de beroemde stokerijen aan de Malt Whisky Trail.

Meer activiteiten

Winkelen

Vliegtickets naar Aberdeen staan garant voor unieke winkelmogelijkheden. Wat dacht u van een fraaie nieuwe kilt van Alex Scott and Co als aandenken aan uw reis? Voor een stuk minder geld kunt u in deze gezellige rommelige winkel ook een kilt huren.

Meer winkelen

Restaurants

Reis naar Aberdeen om te smullen van de versgevangen langoustines of de gebakken sint-jakobsschelpen bereid in de keuken van zeevruchtenrestaurant Silver Darling. Dit voormalige douanegebouw biedt een prachtig uitzicht over de onstuimige Noordzee.

Meer restaurants

Uitgaan

Fonkelende kroonluchters creëren een indrukwekkend schaduwspel over het enorme pijporgel in het Aberdeen Music Hall. Hier vinden al meer dan 200 jaar muziek-, theater- en dansvoorstellingen plaats. Artiesten uit de hele wereld reizen naar Aberdeen om hier op te treden.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatige vluchten naar Aberdeen. Boek uw vliegtickets voor augustus en woon het Internationale Aberdeen Jeugd Festival bij. In december vindt het Aberdeen Winter Festival plaats.

Boek een vlucht naar Aberdeen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Aberdeen

Powered by
 

Huur een auto in Aberdeen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com