Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Manchester Airport

Manchester Airport, de drukste Britse luchthaven buiten Londen, verwerkt jaarlijks bijna 19 miljoen passagiers via drie terminals. De luchthaven ligt 10 mijl (16 km) ten zuiden van het centrum. De treinreis van de luchthaven naar het centrum duurt 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

16 km ten zuiden van Manchester.

Parkeren op de luchthaven

Elke terminal heeft parkeergarages met meerdere verdiepingen voor kort parkeren, en ook Executive parkeren en valet-parking zijn beschikbaar. Er is een speciale parkeerplaats voor lang parkeren bestemd voor Terminal 1 en 3, en nog een alleen voor Terminal 2. Er rijden gratis shuttlebussen naar alle terminals. Reserveer uw parkeerplaats online.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

MAN

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 3 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

De drie terminals en het treinstation op de luchthaven worden verbonden door de Skylink-rolpaden (houd rekening met een wandeling ongeveer 5 minuten van het station naar Terminal 1 en 2, en een wandeling van 10 minuten naar Terminal 3). De afstand tussen Terminal 3 en Terminal 2 is in 10 tot 15 minuten te lopen.

Terminal 1

De grootste en drukste terminal is Terminal 1. Vanaf deze terminal vertrekken een aantal budgetvluchten en tevens lijnvluchten en chartervluchten. De check-in is op de eerste verdieping.

Terminal 2

Europese en langeafstandsvluchten vertrekken van Terminal 2. U vindt de incheckbalies voor Terminal 2 binnen bij de hoofdingang op de eerste verdieping.

Terminal 3

Binnenlandse, een aantal budget- en internationale luchtvaartmaatschappijen vliegen vanuit Terminal 3. De incheckbalies zijn op de eerste verdieping. Voor bepaalde luchtvaartmaatschappijen is selfservice check-in beschikbaar.

Aantal terminals

Drie

Boek een vlucht naar Manchester

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Manchester

Powered by
 

Huur een auto in Manchester

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com