Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Manchester

Te voet

Het stadscentrum van Manchester is vrij compact en de winkelbuurten en toeristische bezienswaardigheden zijn vaak even makkelijk lopend als met het openbaar vervoer te bereiken. Tijdens uw wandeling kunt u bovendien leuke ontdekkingen doen; loop bijvoorbeeld eens door de Piccadilly Gardens, langs de kanalen in Castlefield of door de voetgangersstraat Canal Street in de levendige Gay Village.

Bus

Bus

Er is een uitgebreid busnetwerk met grote overstaphaltes bij Piccadilly Gardens en Shudehill. Er rijden ook steeds meer nachtbussen. De pendeldienst van Stretford Metrolink rijdt ook naar Trafford Centre, een populair winkelcentrum in een buitenwijk van de stad.

Metroshuttle

De snelle gratis busdienst in het centrum van Manchester biedt drie cirkelroutes die de treinstations met vele tram- en bushaltes verbinden. U kunt net zo vaak in- en uitstappen als u wenst, of u nu naar de MEN Arena gaat voor een concert of uit eten in Chinatown.

Huur uw auto

Via de M60 motorway rondom Manchester en de aansluitende snelwegen is de stad makkelijk bereikbaar vanuit vrijwel alle delen van het land. Er zijn meerdere parkeergelegenheden in het centrum van de stad die een gratis pendelbus bieden naar de voornaamste bezienswaardigheden, treinstations en tramhaltes.

Vervoersinformatie

Met MetroMax-kaartjes kunt u elke dag onbeperkt gebruikmaken van de Metrolink-tram en met een day ticket kunt u ook onbeperkt met de bus reizen. De System One travelcard biedt u de mogelijkheid makkelijk over te stappen op een ander vervoermiddel (bus, trein of tram). Dalkaarten, geldig vanaf 09.30 uur, zijn goedkoper. Voor dagtochtjes buiten het stadscentrum is de Wayfarer ideaal.

website van Greater Manchester Public Transport

Boek een vlucht naar Manchester

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Manchester

Powered by
 

Huur een auto in Manchester

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com