Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Canada

Canada

Boek vliegtickets naar Canada en geniet van de Franse ambiance in Montréal en bestijg de 553 meter hoge CN Toren in Toronto. Toronto wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan etnische culturen. Reis met uw vliegtickets naar Canada ook naar het wereldwonder in het zuidwesten en zie de kolkende watermassa van de Niagara Falls. Energieke reizigers en natuurliefhebbers reizen naar Canada om te snowboarden in de Rocky Mountains, te kajakken en adelaars te observeren in British Columbia, en te zwemmen en orka’s te bewonderen in Vancouver. Sportliefhebbers mogen een wedstrijd van Canada’s nationale sport, het razendsnelle ijshockey, niet missen. Bezoek tijdens een culturele stedentrip het ommuurde Vieux Québec, de enige vestingstad in Noord-Amerika, terwijl reizigers in Vancouver buitenaardse belevenissen ervaren in het HR MacMillan Space Centre.

Vliegtickets naar Canada staan garant voor culinaire hoogtepunten, een weerspiegeling van de culturele verscheidenheid van het land. In Montréal, genieten de inwoners van regionale zeevruchten en viande fumée (gerookt vlees). In de restaurants van Toronto kunt u zelfs buffel en eland proeven. De wijk Little Italy straalt een mediterrane sfeer uit. Geniet van alle heerlijkheden met een glas Canadese wijn en neem wat flessen mee als souvenir van uw vakantie op uw vlucht terug naar huis. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Canada. Reserveer een vliegticket naar Canada in januari om het Winter Carnaval in Québec bij te wonen of beleef het Montréal Jazzfestival in juli.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com