Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

YMQ

Montreal

Boek uw vliegtickets naar Montreal om de romantische 17de-eeuwse Franse kathedralen en moderne trendy winkels te ontdekken.

Activiteiten

Reis tijdens uw vakantie in Montreal terug in de tijd met een wandeling door de kronkelige geplaveide straatjes van Vieux Montreal. De neogotische Basilique Notre-Dame, een indrukwekkend bouwwerk met rijzige kerktorens en een orgel met 7.000 pijpen, is een bezoek meer dan waard. Voor een kop koffie kunt u daarna terecht op een van de drukke terrasjes aan de oude haven.

Meer activiteiten

Winkelen

Tijdens uw vakantie is Phillips Square waar u moet zijn voor luxe zijden pakken en decadente bontjassen. Ook kunt u gezellig winkelen in de speciaalzaken die onder meer lokale ijswijn en esdoornsnoepjes verkopen - perfecte souvenirs van uw reis naar Montreal.

Meer winkelen

Restaurants

Reserveer uw vliegtickets naar Montreal voor een culinair avontuur. Op de terrassen in het trendy Plateau Mont-Royal stilt u de stevige trek met een portie poutine, een plaatselijke specialiteit van frites, geserveerd met stukjes kaas en jus. Hierbij hoort een glas lokale appelwijn of een Unibroue-biertje.

Meer restaurants

Uitgaan

Het uitgaansleven in Montreal is levendig en gevarieerd. U kunt tijdens uw vakantie in Montreal genieten van de populaire tango in de stadsparken van Outremont en Verdun. Zodra het donker wordt, barsten de straatfeesten en opzwepende latinklanken los. Tangoliefhebbers in kleurrijke kostuums vertonen hun danskunsten en geven een gewaagde show, gratis en voor niets!

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Montreal. Reserveer uw vliegtickets aan het begin van de zomer voor het Montreal International Jazz Festival of plan uw reis in februari om te genieten van het muzikale en gastronomische festival Montreal High Lights .

Boek een vlucht naar Montreal

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Montreal

Powered by
 

Huur een auto in Montreal

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com