Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Miami

Taxi

De taxi is verreweg de makkelijkste en snelste manier van vervoer door Miami. U kunt deze felgele wagens op straat aanhouden; een groen licht geeft aan dat ze vrij zijn. Verspreid over de stad liggen bovendien tal van taxistandplaatsen. Alle taxi’s zijn voorzien van een meter en als regel geldt een fooi van circa 15%.

Auto

Autorijden in het drukke verkeer van Miami is niet eenvoudig en het vinden van een parkeerplaats net zo min. Maar als u een auto huurt, heeft u wel de mogelijkheid om via de US1 een bezoek te brengen aan de Everglades of Florida Keys. De meeste restaurants doen aan ‘valetparking’ (parkeerbegeleiding), wat echter niet goedkoop is. Hotels rekenen een dagtarief voor het parkeren van uw auto. Neem vooral veel kleingeld mee voor de parkeermeters.

Bus

De notoir trage busdienst van Miami wordt uitgevoerd door de Miami-Dade Transit Department. Deze metrobus bestrijkt South Beach en het Art Deco Historic District en sluit aan op andere openbaarvervoerssystemen. Alle bussen zijn toegankelijk voor rolstoelen, maar rijden niet exact volgens schema. Betalen gaat met gepast geld, muntjes (tokens) of een Metropass. De kleurrijke South Beach Local Circulator is een elektrische bus met diverse haltes langs het strand. De bus rijdt om de 10-15 minuten en brengt zonaanbidders voor een prikkie (reizigers betalen een vast tarief) van hun hotel naar het strand.

Vervoersinformatie

Een auto is handig, tenzij u van plan bent alleen in South Beach te blijven. Op de meeste wegen tussen de luchthaven en het strand wordt tol geheven; zorg daarom dat u kleingeld bij de hand heeft wanneer u naar het oosten gaat. In South Beach zijn parkeerplaatsen net zo zeldzaam als een witte olifant en de parkeerwachters kennen geen genade. Metropass-tickets voor de Metrorail en Metrobus zijn verkrijgbaar bij het Transit Service Center in het Metrorail Center van Downtown Miami.

website van Miami-Dade Transit Department 

Boek een vlucht naar Miami

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Miami

Powered by
 

Huur een auto in Miami

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com