Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Melbourne Airport

Melbourne Airport is de op één na drukste internationale gateway van Australië. De luchthaven verwerkt jaarlijks 28 miljoen passagiers via de vier terminals. SkyBus-bussen rijden 24 uur per dag en doen slechts 20 minuten over de 25 km lange reis naar het centrum van Melbourne.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

25 km ten noordwesten van Melbourne.

Parkeren op de luchthaven

Parkeerterreinen met meerdere verdiepingen voor kort parkeren, lang parkeren, express en zakelijk parkeren bevinden zich op slechts 3 minuten lopen van de terminals. De voordeligste optie is het parkeerterrein voor lang parkeren, dat zich op slechts 400 meter van de terminals bevindt. Het luchthavengebouw is te bereiken of met de continu vertrekkende gratis airportshuttle. Haal bij aankomst een ticket op en betaal bij de automaat als u weer vertrekt.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Handbagage wordt soms bij de paspoortcontrole en bij het inchecken gewogen, dus houd het maximaal toegestane gewicht in de gaten wanneer u taxfree-artikelen inslaat.

Luchthavencode

MEL

Telefoonnummer luchthaven

+61 (0) 3 9297 1600

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Handbagage wordt soms bij de paspoortcontrole en bij het inchecken gewogen, dus houd het maximaal toegestane gewicht in de gaten wanneer u taxfree-artikelen inslaat.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

De vluchten van KLM van en naar Nederland maken gebruik van terminal 2. Vlieg naar Amsterdam-Schiphol voor aansluiting op langeafstands- en pan-Europese vluchten. Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals 

De internationale terminal T2 en de binnenlandse terminals T1 en T3 zijn met elkaar verbonden en liggen op twee minuten loopafstand van elkaar. Terminal 4 ligt op vier minuten lopen ten zuiden van T3.

Terminal T1

T1 verwerkt binnenlandse vluchten.

Terminal T2

Alle inkomende en uitgaande internationale vluchten maken gebruik van T2.

Terminal T3

T3 verwerkt binnenlandse vluchten.

Terminal T4

T4 verwerkt binnenlandse vluchten.

Aantal terminals

Vier

Boek een vlucht naar Melbourne

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Melbourne

Powered by
 

Huur een auto in Melbourne

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com