Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Quito

Bus

Neem in Quito alleen de bus als er niets anders op zit. Bussen zijn veel minder comfortabel en rijden veel minder vaak dan el trole en de ecovía. Gebruik de betere ejecutivo bussen en betaal uw rit bij het instappen, of wacht op de conducteur.

Taxi

Neem een taxi – het is zowel voor zakenmensen als toeristen het makkelijkste vervoermiddel in Quito. Ze zijn goedkoop, snel, overal voorhanden en u kunt uw Spaans oefenen met de bestuurder. Neem wel de gele taxi’s met een officiële sticker op de deur, en let op dat de bestuurder de meter aanzet wanneer de rit begint (of spreek van tevoren een vaste prijs af).

Te voet

Quito is heerlijk om te wandelen. U kunt prima te voet de charme van het historische centrum en het uitgaansleven in La Mariscal verkennen. Waarschijnlijk hebt u alleen vervoer nodig tussen de wijken, of om de meer afgelegen wijken te bereiken, zoals Guápulo en de Maagd van Quito op Panecillo-heuvel.

Huur uw auto

Quito is een lange, uitgestrekte stad met boulevards die van noord naar zuid lopen. Een groot deel van de stad heeft een rechthoekig stratenpatroon, maar de moderne stad in het noorden is makkelijker met de auto te verkennen dan het drukke historische stadscentrum. De moderne internationale hotels bieden de veiligste parkeergelegenheid.

Vervoersinformatie

Wij raden aan erevoor te zorgen dat u kleine bankbiljetten bij u hebt, want taxibestuurders geven vaak geen wisselgeld. Het minimumtarief is US$1. ‘s Avonds is het veiliger om een taxi te nemen dan om te lopen.

Boek een vlucht naar Quito

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/cw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Quito

Powered by
 

Huur een auto in Quito

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com