Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

NBO

Nairobi

Vliegtickets naar Nairobi brengen bezoekers naar de meest bruisende stad in Oost-Afrika. Nairobi is dé vakantiehoofdstad van Kenia en een fijne kennismaking met het land van de safari.

Activiteiten

Een vakantie in Nairobi biedt fantastische mogelijkheden om wild te zien. Uw reis begint goed in het Nairobi National Park, een paradijs voor dierenliefhebbers. Het Nairobi National Museum geeft een fascinerend overzicht van de geschiedenis, cultuur en natuur van Kenia. Bezoekers van het AFEW Giraffe Centre in Langata komen oog in oog te staan met deze bijzondere dieren.

Meer activiteiten

Winkelen

Een van de hoogtepunten van een vakantie in Nairobi is een bezoek aan de gezellige markten, zoals de populaire Maasai-markten, waar plattelandsbewoners in traditionele kledij hun handwerk verkopen. Houtsnijwerk, kalebassen, bontgekleurd kralenwerk en batik zijn prachtige souvenirs van uw vakantie in Nairobi.

Meer winkelen

Restaurants

Fijnproevers boeken vliegtickets naar Nairobi voor een reis naar de culinaire hoofdstad van Oost-Afrika. U vindt hier een enorm gevarieerd aanbod van keukens, waaronder Swahili, Ethiopisch of Aziatisch, en uitstekende vis en zeevruchten. Er is zelfs een Italiaanse Trattoria in het centrum van Nairobi.

Meer restaurants

Uitgaan

Nairobi biedt bezoekers een bruisend nachtleven. Na een avontuurlijke safari kunt u bijkomen op het tropische terras van het centraal gelegen Thorn Tree Café, perfect voor een zwoele avond.

Meer uitgaan

Beste reistijd

Boek een vlucht naar Nairobi

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Nairobi

Powered by
 

Huur een auto in Nairobi

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com