Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Nairobi

Bus

Er is een goed bussysteem naar alle gangbare bestemmingen, en een uitgebreider systeem van minibussen, de zogenaamde matatus. Beide soorten bussen zitten meestal propvol en vooral de matatus worden vaak roekeloos bestuurd. Bij de gewone bussen moet men uitkijken voor zakkenrollers; ze kunnen dus wellicht beter vermeden worden.

Taxi

Taxi’s zijn het veiligste en handigste vervoersmiddel in Nairobi. De grote grijze taxi's die op de Londense modellen lijken, zijn het meest betrouwbaar, maar zijn relatief duur en beschikken niet over een taximeter. Andere taxi’s, in een verscheidenheid aan soorten, maten en staat van onderhoud, zijn goedkoper. In vergelijking met de internationale maatstaf zijn de taxi's over het algemeen niet duur en de bestuurders zijn meestal erg behulpzaam.

Te voet

Om het stadscentrum te verkennen, is lopen overdag de beste manier, maar ‘s avonds is dit te onveilig. Buiten het centrum zijn de afstanden te groot om te kunnen lopen.

Huur uw auto

Er zijn diverse autoverhuurbedrijven in Nairobi maar met het drukke verkeer, agressieve rijgedrag, oorverdovende toeteren en boetes is autorijden geen ontspannen bezigheid. En dan moet u ook nog de weg zien te vinden. De hotels bieden de veiligste parkeergelegenheid.

Vervoersinformatie

Onderhandelen is een ingeworteld onderdeel van het dagelijks leven in Kenia, zeker wanneer het aankomt op het huren van een taxi. Toeristen betalen steevast een twee- tot driemaal zo hoge prijs als de lokale bevolking, en zelfs de meest gewiekste onderhandelaar zal nog altijd teveel betalen. Beschouw deze prijsonderhandelingen echter vooral als een vermakelijk ritueel. Autorijden in Nairobi vereist enig aanpassingsvermogen vanwege het volkomen roekeloze rijgedrag van de matatu bestuurders, en een bijna totaal gebrek aan verkeersborden.

Boek een vlucht naar Nairobi

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Nairobi

Powered by
 

Huur een auto in Nairobi

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com