Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Tanzania

Tanzania

Gnoes denderen over de Serengeti en de golven van de Indiase Oceaan beuken tegen de kust: Tanzania is puur Afrika. Begin uw vakantie in Tanzania in het duizelingwekkende Dar es Salaam. Koop Makonde-houtsnijwerk op de Mwenge Handwerkmarkt en bezichtig het afgietsel van een 3.6 miljoen jaar oude voetafdruk van een mens in het Nationale Museum. Boek een vlucht over de Serengeti in een heteluchtballon of ga met een safari op zoek naar zebra’s, leeuwen en gazellen. Wandelaars boeken vliegtickets naar Tanzania en bestijgen in het noordoosten de besneeuwde berg Kilimanjaro. Met een hoogte van 5882 m is dit de hoogste berg van Afrika. Breng een deel van uw vakantie in Tanzania door op het specerijeneiland Zanzibar, waar de zandstranden geparfumeerd worden door vanille en kaneel.

Vliegtickets naar Tanzania beloven bijzondere culinaire belevenissen. Geniet van de geliefde Swahili-gerechten, zoals ugali (een maïspap) en mishkaki (vleesspiesjes). In Dar es Salaam kunt u zich te goed doen aan gerechten uit de hele wereld, van Ethiopische curryschotels tot Italiaanse antipasti. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Tanzania. Boek vliegtickets naar Tanzania tijdens evenementen zoals de vermakelijke Geitenraces in Dar es Salaam in mei/juni, of dans op de marimba- en reggaeklanken tijdens het Festival van de Dhow-landen in juli.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com