Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Cape Town International Airport

Cape Town International Airport verwerkt jaarlijks meer dan acht miljoen passagiers via twee terminals. Sinds de ingrijpende renovatiewerkzaamheden heeft de luchthaven een verhoogde weg om de toegang tot de terminals te vergemakkelijken, een extra parkeergarage en een gloednieuw Central Terminal Building (CTB), voor zowel internationale als binnenlandse reizigers.

Fly to this airport with KLM

Shuttlebus

Airport MyCiti shuttles bieden tussen 05.00 en 22.00 uur een dienst van de luchthaven naar Hertzog Boulevard in het centrum van Kaapstad. De enkele ritprijs bedraag R53. Andere shuttlediensten kunnen vooraf online worden geboekt. Zie voor meer informatie de vervoerspagina van de website van het vliegveld.

Taxi

De snelste een gemakkelijkste manier van reizen van de luchthaven naar Kaapstad is per taxi. Touch Down Taxis, die een officiële vergunning van de luchthaven hebben, staan klaar voor de binnenlandse en de internationale aankomsthallen. De rit naar het centrum van Kaapstad duurt ongeveer 20 minuten en kost rond de ZAR 280. Bel +27 (0) 919 4659 voor meer informatie.

Auto

De snelweg N2 verbindt de luchthaven met het centrum van Kaapstad. Trek 20 tot 30 minuten uit voor de rit. Autoverhuurbedrijven hebben balies voor het Transport Plaza en het hoofdgebouw van de terminal.

Boek een vlucht naar Kaapstad

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kaapstad

Powered by
 

Huur een auto in Kaapstad

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com