Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Cape Town International Airport

Cape Town International Airport verwerkt jaarlijks meer dan acht miljoen passagiers via twee terminals. Sinds de ingrijpende renovatiewerkzaamheden heeft de luchthaven een verhoogde weg om de toegang tot de terminals te vergemakkelijken, een extra parkeergarage en een gloednieuw Central Terminal Building (CTB), voor zowel internationale als binnenlandse reizigers.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Het taxfree-winkelcentrum op de eerste verdieping van de internationale terminal (na de douane) heeft winkels waar parfum, cosmetica en alcohol worden verkocht, maar ook souvenirs, boeken en accessoires. Verwen uzelf met een zonnebril van de Sunglass Hut, een  tas van Accessorize, en ontdek zelf wat de aantrekkingskracht van diamanten is bij Shimansky. De binnenlandse terminal heeft minder keus, maar heeft toch een redelijk aanbod aan boeken, cadeaus en wijn, voornamelijk na de douane.

Bezoekers die Zuid-Afrika verlaten kunnen btw (omzetbelasting) terugvragen op goederen die ze tijdens hun verblijf hebben gekocht. Ga voor uw restitutie naar het VAT Refund-kantoor (tel: +27 (0) 21 934 8675) op de begane grond van de internationale vertrekhal.

Internet

Draadloze internettoegang, verzorgd door Internet Solutions,  is overal op de luchthaven beschikbaar.

Eten & drinken

In beide terminals en in het hoofdgebouw van de terminal zijn zowel voor als na de douane cafés voor een drankje en een snack. Wilt u stevigere kost, dan heeft u de meeste keus in de binnenlandse aankomsthal waar u steak en hamburgers kunt eten bij Steer's, en hamburgers bij het Wimpy. Maar u kunt uw honger ook stillen bij de buffetbar van Dulce Café in het taxfree-winkelcentrum op de eerste verdieping na de douane in de internationale terminal.

Boek een vlucht naar Kaapstad

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kaapstad

Powered by
 

Huur een auto in Kaapstad

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com