Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Beijing

Bus

Tenzij u langere tijd in Beijing verblijft, kunt u de bussen beter vermijden. De bussen zijn oud, overvol en vies, en de routes zijn vaak onlogisch. Als u tijd genoeg hebt, en u vindt het niet erg om te staan, dan kan de bus een goedkope en leuke manier zijn om nieuwe delen van de stad te ontdekken. En u kunt natuurlijk altijd met de taxi terug.

Taxi

Taxi’s zijn het meest comfortabele vervoersmiddel in Beijing, zeker als u maar een paar dagen de tijd hebt en u buiten de spits reist. Het tarief is RMB11 voor de eerste drie kilometer, vervolgens RMB2 voor elke volgende kilometer. Taxi’s zijn overal te vinden, en bestuurders zijn over het algemeen vriendelijk en eerlijk. Ondanks de inspanningen van de Olympische organisatoren om de bestuurders Engels te leren, is het verstandig om uw bestemming in Chinese karakters op te laten schrijven.

Te voet

Een wandeling door de lommerrijke straten rondom de Verboden Stad is zeer aangenaam, net als een bezoek aan de parken en meren van Beihai en Houhai en de omringende hutongs. Maar wees gewaarschuwd: wat op de kaart misschien een of twee straten ver lijkt kan een erg lang stuk lopen zijn, soms zonder al te veel bezienswaardigheden.

Huur uw auto

Het aantal auto's in Beijing neemt snel toe; er worden dan ook nieuwe parkeergelegenheden gebouwd, veelal dicht bij het openbaarvervoerssysteem. Het is geen slecht idee om een auto met chauffeur te huren. Op sommige stadswegen is de maximumsnelheid 30 km/uur en op de snelwegen 120 km/uur.

Vervoersinformatie

U koopt de kaartjes voor het openbaar vervoer bij het instappen; de ritten zijn goedkoop. Zorg wel voor voldoende kleingeld als u met de bus of trein reist. Zorg ervoor dat de taximeter het doet en stap uit wanneer de bestuurder hem niet aanzet. Pas op voor taxichauffeurs die u proberen af te zetten; ze staan vaak bij toeristische attracties en rekenen vijf tot tien keer het juiste tarief.

website van Beijing Government Transport

Boek een vlucht naar Beijing

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Beijing

Powered by
 

Huur een auto in Beijing

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com