Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Chengdu Shuangliu International Airport

De moderne Chengdu Shangliu International Airport ligt 16 km (10 mijl) ten zuidwesten van het centrum van Chengdu. Het is de grootste luchthaven in Zuidwest-China en jaarlijks maken er 29 miljoen passagiers gebruik van. De in 2004 gebouwde internationale vertrekhal heeft CNY 3,8 miljard gekost en de luchthaven voldoet aan de beste internationale maatstaven. De shuttlebus rijdt in 35 minuten naar het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

16 km ten zuidwesten van het centrum van Chengdu.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn drie parkeergarages op Chengdu Airport, tegenover Terminal 1.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Taxichauffeurs op de luchthaven vragen exorbitante prijzen en verwachten dat u afdingt. Een taxirit naar de stad kost ongeveer CNY 50.

Luchthavencode

CTU

Telefoonnummer luchthaven

0086 28 8570 5333

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Taxichauffeurs op de luchthaven vragen exorbitante prijzen en verwachten dat u afdingt. Een taxirit naar de stad kost ongeveer CNY 50.

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt tegenwoordig vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals

Loopbruggen verbinden de binnenlandse en de internationale terminal.

Terminal 1

Alle vluchten opereren tegenwoordig vanuit Terminal 1. Na de opening van Terminal 2 aan het einde van 2012 wordt Terminal 1 gebruikt voor binnenlandse vluchten.

Terminal 2

Terminal 2 van Chengdu Shangliu International Airport wordt na de opening aan het einde van 2012 gebruikt voor internationale vluchten.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Chengdu

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Chengdu

Powered by
 

Huur een auto in Chengdu

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com