Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Chengdu Shuangliu International Airport

De moderne Chengdu Shangliu International Airport ligt 16 km (10 mijl) ten zuidwesten van het centrum van Chengdu. Het is de grootste luchthaven in Zuidwest-China en jaarlijks maken er 29 miljoen passagiers gebruik van. De in 2004 gebouwde internationale vertrekhal heeft CNY 3,8 miljard gekost en de luchthaven voldoet aan de beste internationale maatstaven. De shuttlebus rijdt in 35 minuten naar het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Er is een taxfreeshop in de internationale vertrekhal van Chengdu Shangliu International Airport, waar kunstnijverheid, kalligrafieën, schilderijen en traditionele Chinese geneesmiddelen worden verkocht. Ook zijn er cadeau-, mode- en kranten- en tijdschriftenwinkels.

Internet

Wifi van China Telecom is op het hele vliegveld beschikbaar.

Eten & drinken

Het Airport Restaurant op Chengdu Shangliu International Airport is een enorme ruimte waar Kantonese en Szechuanese gerechten en snacks worden geserveerd aan maximaal 260 gasten tegelijk. Er zijn ook enkele privéruimtes en op de derde verdieping is een theehuis.

Boek een vlucht naar Chengdu

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Chengdu

Powered by
 

Huur een auto in Chengdu

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com