Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Chengdu

Te voet

Chengdu is een van de beste steden in China om in rond te wandelen. Wandel buiten het stadscentrum en u komt een grote verscheidenheid vreemde en geweldige markten tegen en kleine eettentjes die Sichuanese snacks serveren. Of probeer de 150 verschillende soorten bamboe, te onderscheiden in het River Viewing Pavilion Park in het zuidoosten van de stad.

Taxi

Mocht het te ver lopen zijn, dan wemelt Chengdu van de taxi’s, vooral op de honderden taxistandplaatsen (te herkennen aan een bord met een groen ginkgo blad). Het tarief voor de eerste twee kilometers is RMB8 (RMB9 na 22.00 uur) en elke volgende kilometer kost dan RMB1,9 (RMB2,2 na 22.00 uur). Chengdu-taxibestuurders staan bekend om hun uitgebreide kennis van de stad.

Metro

De eerste metrolijn van Chengdu werd halverwege 2010 geopend. De lijn rijdt van noord naar zuid tussen  Shenxian Lake en Century City, via Tianfu Square. Kaarten kosten RMB2-RMB4, afhankelijk van de lengte van de reis.

Bus

De meeste bezienswaardigheden liggen op de route van Chengdu's uitgebreide busnetwerk. Een rit kost RMB1 of RMB2 voor een bus met airconditioning. De bus die het meest gebruikt wordt door bezoekers is lijn 16. Deze rijdt van het noordelijke naar het zuidelijke treinstation via de Renmin Nanlu.

Huur uw auto

Chengdu is een belangrijk transportcentrum en een netwerk van snelwegen komt samen in het centrum. Ringwegen rondom de binnenstad en buitenwijken helpen de verkeersstroom, maar files blijven een probleem. U kunt de auto beter in uw hotel laten staan en het centrum met de bus, taxi of fiets bezoeken.

Vervoersinformatie

Zorg ervoor dat u voldoende kleingeld heeft voor de openbare bussen, want vaak is er geen conducteur. Een andere mogelijkheid is de fietstaxi (pedicab), die ongeveer hetzelfde kost als een taxi – meestal kunnen deze twee volwassenen en een klein kind vervoeren.

Boek een vlucht naar Chengdu

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Chengdu

Powered by
 

Huur een auto in Chengdu

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com