Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Moskou

Metro

De informatie op de borden in de Moskouse metro staan nu zowel in het Engels als in het Russisch aangegeven. De metro rijdt dagelijks van 5.30 tot 1.00 uur en vormt de eenvoudigste en voordeligste manier om u binnen Moskou te verplaatsen. Vermijd de rijen voor de kassa met een tienrittenkaart. Blikvangers in de metro zijn de glas-in-loodramen van station Novoslobodskaya of de bronzen beelden van station Ploshad Revolutsii.

Te voet

Wandelen door Moskou is heerlijk, mits u beschikt over stevige schoenen (en in de winter een shapka – de traditionele bontmuts) waarmee u de slechte trottoirs en winterse sneeuw en ijzel kunt trotseren. Loop vanuit het Rode Plein in een willekeurige richting of sla eens nieuwe wegen in en dwaal door de wirwar van de pereuloks (lanen) van Kitajgorod, Arbat of Patriarshy Prudy.

Taxi

De taxiprijzen in Moskou kunnen exorbitant hoog zijn. Ook kunt u het regelen van een taxi beter niet overlaten aan de hotelconciërge. Gorodskoi Taxi en Taxi 956 vervoeren u in nieuwe, westerse wagens tegen een redelijk tarief.

Huur uw auto

Moskou heeft drie ringwegen, de buitenste ringweg MKAD en twee binnenringwegen. Deze sluiten allemaal aan op hoofdwegen van en naar de stad. Files zijn nog steeds een groot probleem en een vierde ringweg is gepland. De parkeergarages in Moskou hebben geen goede reputatie qua veiligheid, maar er zijn ook parkeerplaatsen op straat.

Vervoersinformatie

In Rusland kunt u legaal een passerende auto aanhouden en een lift regelen. Daarnaast is Rusland waarschijnlijk het enige land ter wereld waar vrouwen dit veilig kunnen doen. Hoewel de chauffeurs dan misschien veilig zijn, zijn hun voertuigen (vooral de oudere Volga’s en Zhiguli’s) dat zeker niet. Indien mogelijk kunt u uw keuze het beste op een nieuwe importwagen laten vallen.

website van Moscow City Tourist Information Centre Transport

website van Moscow Metro

website van Moscow Journeyplanner 

Boek een vlucht naar Moskou

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Moskou

Powered by
 

Huur een auto in Moskou

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com