Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Bahrain International Airport

Bahrain International Airport is een van de drukste luchthavens in het Midden-Oosten en verwerkt jaarlijks 9 miljoen passagiers via een drukke terminal. De luchthaven ondergaat momenteel een uitbreiding die in 2015 voltooid zal zijn. De 8 km lange taxirit naar het centrum van Manama, de hoofdstad van het eiland, duurt 15 minuten.

Fly to this airport with KLM

Bus

De openbare bus naar het busstation in Manama is niet handig voor reizigers met veel bagage, aangezien de halte een flink stuk lopen van de luchthaven vandaan is. Hoewel het de goedkoopste optie is, is het een langzame manier van vervoer (30 tot 40 minuten) met veel haltes. Veel passagiers laten zich door de privébus van hun hotel bij de terminal ophalen.

Taxi

Privétaxi’s staan klaar voor het terminalgebouw. Het standaardtarief (geen meter) van de luchthaven naar het centrum van de stad Manama is BHD 6 (na middernacht geldt een toeslag). Spreek alle taxitarieven van tevoren af. Pas gearriveerde passagiers betalen vaak meer dan het standaardtarief. De rit duurt 15 tot 20 minuten.

Auto

De Airport Avenue en de Shaikh Isa Causeway verbinden de luchthaven met Manama. In de aankomsthal kunt u terecht voor autoverhuur.

Boek een vlucht naar Bahrein

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bahrein

Powered by
 

Huur een auto in Bahrein

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com