Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Bahrain International Airport

Bahrain International Airport is een van de drukste luchthavens in het Midden-Oosten en verwerkt jaarlijks 9 miljoen passagiers via een drukke terminal. De luchthaven ondergaat momenteel een uitbreiding die in 2015 voltooid zal zijn. De 8 km lange taxirit naar het centrum van Manama, de hoofdstad van het eiland, duurt 15 minuten.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Het bekroonde bedrijf Bahrain Duty Free beheert alle winkels op de luchthaven, waarvan de meeste centraal gelegen zijn tussen gate 14 en 15. De meeste merken zijn van de hogere prijsklasse; maak uw keuze uit parfum, digitale camera’s en MP3-spelers, alcohol en tabak. Er is ook een Bahreins-Arabisch Tourist Gift Court, waar u kunstnijverheid uit Bahrein, dadels, pasteitjes, halvah en Arabische parfum en andere regionale specialiteiten kunt krijgen.

Wees niet verbaasd om een Mercedes of Range Rover tentoongesteld te zien: de auto is waarschijnlijk de hoofdprijs in de nieuwste Special Draw-loterij.

Passagiers kunnen optimaal profiteren van een transit via Bahrain International Airport door vooraf online te winkelen en de aankopen bij aankomst af te halen.

Internet

Draadloze internettoegang is overal in de luchthaven beschikbaar. Er zijn ook internetfaciliteiten in het Al Dana Business Center.

Eten & drinken

De meeste eetgelegenheden zitten vaak erg vol en bevinden zich achter de douane in de vertrekhal. De meeste zijn informeel en serveren snacks. Probeer een hamburger bij de lokale fastfoodketen Jasmis of bij de Dairy Queen, en pizza bij Papa John's. Zoekt u iets met meer stijl, ga dan naar vierde verdieping naar het Sky Restaurant, waar Arabische en Europese gerechten geserveerd worden in een mooie omgeving. Dit restaurant en de ernaast gelegen Sky Bar bieden een prachtig uitzicht op de landingsbaan. Haal uw cafeïneshot bij Costa Coffee, of een latte met een vers broodje bij Cinnabon.

Boek een vlucht naar Bahrein

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bahrein

Powered by
 

Huur een auto in Bahrein

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com