Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Bahrein

Te voet

Wandelen is de ideale manier om de smalle straten en hoekjes in centraal Manama te verkennen, vooral rond de soek. Hoewel het volkomen veilig is om te wandelen, geven veel bezoekers tijdens het hete middaguur de voorkeur aan taxi’s met airconditioning om grotere afstanden af te leggen.

Taxi

Taxi’s zijn goedkoop en overal te vinden, en de meeste bezoekers maken hier dan ook veel gebruik van. De meeste taxi’s gebruiken geen taximeter, dus vraag iemand van te voren wat een rit ongeveer moet kosten en spreek altijd de prijs af voordat u instapt. Onderhandel totdat zowel u als de bestuurder tevreden zijn als u de prijs te hoog vindt. Twee betrouwbare taxibedrijven die wel met een taximeter werken en die per telefoon besteld kunnen worden, zijn Speedy Taxi (+973 1768 1999) en Bahrain Limo (+973 1726 6266). Adressen zijn vaag, dus vraag altijd om wat oriëntatiepunten, zoals hotels of andere gebouwen in de omgeving, om de bestuurder te kunnen gidsen.

Bus

Er is een busdienst tussen Manama en Muharraq eiland en de andere steden op het hoofdeiland, maar deze is niet op bezoekers gericht. Niet alle bezienswaardigheden zijn per bus te bereiken; het is dus makkelijker om Manama en omgeving per taxi te verkennen. Een andere mogelijkheid is om met Sunshine Tours (+973 17744 755) een stadsrondleiding of een tocht naar de woestijn te boeken.

Vervoersinformatie

Om makkelijker de weg te vinden is het belangrijk om de verschillende rotondes te leren kennen. Deze kunnen herkend worden aan de beelden in het midden. De vismarkt is bijvoorbeeld vlak bij de Parel-rotonde, hoewel deze momenteel verbouwd wordt.

website van Bahrain Ministry of Transportation

Boek een vlucht naar Bahrein

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bahrein

Powered by
 

Huur een auto in Bahrein

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com