Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Jordanië

Jordanië

Vliegtickets naar Jordanië brengen reizigers naar een land rijk aan Bijbelse geschiedenis en woestijnlandschappen. Een reis naar Jordanië belooft een vakantie boordevol cultuur in de zonovergoten hoofdstad Amman. Ontdek de paleizen bovenop de Jabal el Qala Citadel heuvel, bewonder het Romeinse Amfitheater en de blauwe koepel van de King Abdullah Moskee en bezichtig de Dode Zeerollen in het Nationaal Archeologisch Museum. Avontuurlijke reizigers drijven in de zoute Dode Zee, volgen de voetstappen van Mozes door de Nebo-berg te beklimmen, en bewonderen de 2000 jaar oude rotstekeningen in Petra die rood gloeien in de ondergaande zon. Dankzij uw vliegtickets naar Jordanië worden u ook de indrukwekkende burcht in Karak, uit de tijd van de kruisvaarders, en de koraalriffen in Aqaba onthuld. Rijd op een kameel door de rijzige duinen en de bedoeïenenkampen in Wadi Rum, de filmset van Lawrence of Arabia.

Geniet van Jordanië’s nationale specialiteit, mansaf, een geurig gerecht met lamsvlees, rijst en jameed-yoghurt , vooral lekker in Karak. Proef er een met tuinbonen en houmous gevuld khobz brood op de avondmarkt in Amman. Shoppers reizen naar Jordanië om op de drukbezochte soeks Perzische tapijten en waterpijpen te kopen. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Jordanië. Boek uw vliegtickets naar Jordanië om topevenementen bij te wonen, zoals de loodzware Dode Zee Ultra Marathon in april in Amman, of concerten en strandfeesten tijdens het Distant Heat Festival in juli in Aqaba.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com