Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

< Terug naar Azië

Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië

Vliegtickets naar Saudi-Arabië brengen u naar de olierijke bakermat van de islam. Begin uw vakantie in Saudi-Arabië in de ultramoderne hoofdstad Riad. Bezoek in de oude stadswijk het uit klei opgetrokken Masmak Fort of het hypermoderne Koning Abdul Aziz Historische Centrum voor een interactieve belevenis van de Arabische geschiedenis. Bezoekers in Saudi-Arabië reizen naar Jeddah en genieten van de koraalriffen in de Rode Zee en de doolhofachtige markt Souk Al-Alawi. Boek vliegtickets naar Saudi-Arabië om een woestijntocht te maken door de duinen, reis met een kabelbaan naar het dorpje Habalah op de rand van een steile klif of snuffel rond op de Hofuf kamelenmarkt. In het noordwesten van Saudi-Arabië, in Madain Saleh, liggen de zandstenen graven die in de bergwand uitgehakt zijn. Islamitische pelgrims reizen naar Mekka en Medina, de heilige steden van Saudi-Arabië.

Een vlucht naar Saudi-Arabië biedt volop winkelgelegenheden, variërend van geparfumeerde oliën, kruiden en geborduurde pantoffels in de soeks tot luxe modemerken in de opzichtige winkelcentra in Riad. Smul van het pittabrood met kultra (vleesspiesjes) onder het genot van vers granaatappelsap. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Saudi-Arabië. Boek vliegtickets naar Saudi-Arabië om enkele topevenementen bij te wonen, van traditionele dans en poëzie tijdens het Al Jenadriyah Festival in januari tot de Kamelenrace van de Koning bij Riad in februari.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com