Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Dubai International Airport

De drukste luchthaven van het Midden-Oosten, Dubai International Airport, verwerkt jaarlijks meer dan 37 miljoen passagiers via drie terminals. De luchthaven ligt op enkele minuten afstand van het centrum van Dubai en zo’n 170 km rijden vanaf Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Fly to this airport with KLM

Bus

Stadsbussen rijden ongeveer elke 15 tot 25 minuten naar het centrum. Bushaltes bevinden zich tegenover de aankomsthal bij Terminals 1 en 2. Buslijn 4 en 11 rijden vanaf Terminal 1 naar Gold Souk, lijn 33 gaat naar Bur Dubai en lijn 44 naar Al Karama. Buslijn C1 gaat vanaf Terminals 1 en 2 naar Satwa. Buslijn 2 rijdt vanaf Terminal 2 naar Deira. Bestemmingen en busnummers staan zowel in het Engels als in het Arabisch op een display voor op de bus. De kaartjes zijn goedkoop (AED 3), de bussen hebben airconditioning en er zijn aparte zitplaatsen voor mannen en vrouwen. De Dubai International-luchthavenbussen met airconditioning en ruime bagagerekken brengen passagiers naar meer dan 80 hotels in het stadscentrum. De meeste grote hotels bieden ook hun eigen pendeldienst naar de luchthaven.

Metro

Het eerste spoorwegsysteem van Dubai werd in september 2009 geopend. De rode lijn zal voornamelijk boven de grond lopen, op een viaduct van Dubai International Airport langs Sheikh Zayed Road naar Jebel Ali. De groene lijn rijdt onder de grond van Dubai Festival City naar de luchthaven. De blauwe en paarse lijnen zullen later de twee internationale luchthavens van Dubai met elkaar verbinden. De komst van deze conducteurloze treinen brengen enigszins verlichting voor de overvolle wegen van Dubai.

Taxi

De meeste bezoekers kiezen voor vervoer per taxi vanaf de taxistandplaatsen voor de aankomsthallen van de terminals. De rit naar het zakencentrum van de stad duurt ongeveer tien minuten en kost AED 25 voorrijkosten plus AED 1,75 per kilometer (de hele rit zou ongeveer AED 45 moeten kosten). De rit naar de resorthotels in Jumeirah Beach kan, afhankelijk van het moment van de dag, tot een uur duren, en kost AED 90. Officiële taxi’s van de Dubai Transport Corporation zijn beige, hebben altijd een meter en zijn goed onderhouden. De ritprijs kan meestal per creditcard worden betaald.

Auto

Alle grote autoverhuurbedrijven hebben balies in de aankomsthal van Terminal 1 en 3. De D89 Airport Road leidt direct naar het centrum van Dubai, een rit van tien minuten.

Boek een vlucht naar Dubai

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Dubai

Powered by
 

Huur een auto in Dubai

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com