Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Manilla

Bus

De moderne bussen van grote busmaatschappijen zijn voorzien van airconditioning en rijden van het vliegveld naar het zakendistrict Makati en evenwijdig aan de EDSA. De duur van een busrit hangt af van de hoeveelheid verkeer op de weg. In de stad worden enkele busdiensten door Metro Manila Transport beheerd. Ritten binnen Luzon en naar andere gebieden worden door een tiental particuliere busbedrijven verzorgd.

Te voet

Lopen is de beste manier om de toeristische bezienswaardigheden van Manilla te bekijken. Intramuros en Rizal Park zijn tot voetgangersgebied verklaard en Malate en Makati beschikken over lange, verkeersvrije winkelpromenades.

Taxi

Taxi's zijn te vinden op de taxistandplaats op de luchthaven en buiten grote hotels. U kunt ook op straat een taxi aanhouden; het is dan echter wel raadzaam voor vertrek een ritprijs af te spreken, zelfs als de taxi voorzien is van een meter. Megataxi's met airconditioning bieden ruimte aan wel tien passagiers die naar eigen goeddunken in- en uitstappen. Helaas zorgen verkeersstremmingen voor veel oponthoud.

Vervoersinformatie

Er zijn plannen om het verhoogde spoorwegsysteem, dat vanuit Santa Cruz in Manilla door de stad naar Quezon City loopt, met enkele lijnen uit te breiden. De treinen rijden tot na middernacht. Dagtickets zijn geldig voor vier haltes in een willekeurige richting of voor een enkele langere reis. De Filippijnse variant van de OV-chipkaart en meerrittenkaarten met een geldigheidsduur van zes maanden zijn op alle stations verkrijgbaar.

website van Light Rail Transit Authority

 

Boek een vlucht naar Manilla

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Manilla

Powered by
 

Huur een auto in Manilla

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com