Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Indonesië

Indonesië

Boek vliegtickets naar Indonesië en bezoek deze grote eilandengroep met actieve vulkanen op Java en gouden zandstranden op Bali. Bezoek tijdens een vakantie in Indonesië het Nationale Museum in Jakarta of de Nederlandse architectuur in Medan, op Sumatra. Strandliefhebbers reizen naar het levendige Kuta-strand of naar het meer afgelegen Canggu-strand, beide op het eiland Bali. Vliegtickets naar Indonesië zijn het begin van een reis langs diverse eilanden, zoals Sumatra’s regenwouden en Java’s Prambanan Tempels. De hectische hoofdstad Jakarta biedt een mix van glanzende wolkenkrabbers en traditionele specerijenmarkten, de 129 meter hoge obelisk van het Monas Nationale Monument en Sea World, een van de grootste aquaria in Azië.

Een vakantie in Indonesië laat bezoekers kennismaken met een rijke culinaire traditie met Chinese, Maleisische en Thaise invloeden. Bekende gerechten zijn onder meer nasi goreng, saté, vis met kokosmelk en tropische vruchten. Koop vóór uw terugreis vanuit Indonesië felgekleurde batik sarongs in Java of handgeverfd Ikat-textiel op Sulawesi. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Indonesië. Boek uw vliegtickets naar Indonesië om enkele topevenementen mee te maken, zoals de muziek en dans op het Bali Kunstfestival in juni of juli, en het Waisak Festival in mei/juni, ter viering van de geboorte en de verlichting van Boeddha.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com