Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

SoekarnoHatta Jakarta International Airport

Jakarta Soekarno-Hatta Airport is de belangrijkste toegangspoort naar Indonesië en dient als luchthaven voor Jakarta en doorgaande binnenlandse vluchten naar de rest van het land. Het is een rustige luchthaven die gebouwd is in de traditionele Indonesische stijl, 20 km ten westen van de hoofdstad Jakarta. Per bus duurt de reis naar de stad tussen 45 minuten en een uur.

Fly to this airport with KLM

Bus

De goedkoopste manier om naar de stad te reizen is met de Damri- luchthavenbus. Er zijn diverse routes naar verschillende delen van de stad. De gemiddelde reistijd is 45 minuten tot een uur. De bussen rijden tussen 5.30 en 20.00 uur en vertrekken op het halve en het hele uur vanaf de luchthaven. Een enkeltje kost ongeveer IDR 20.000, afhankelijk van de bestemming.

Taxi

De betrouwbaarste taxi’s zijn de Blue Bird Taxis. Er zijn verschillende versies van de Bluebird, van de standaard vierdeurs tot de luxueuzere uitvoeringen. Er zijn heel veel blauwe taxi’s in Jakarta, maar alleen de Blue Bird groep heeft het kenmerkende logo op de auto, een vliegend ei op een schild. De Blue Bird taxi’s hebben meters en het tarief is ongeveer IDR 130.000. Zorg ervoor dat duidelijk is wie het tolgeld betaalt.

Op de luchthaven is tevens een pick-upservice per limousine beschikbaar en deze service kan online worden geboekt. Boekt u een Golden Bird-auto, dan krijgt u een grote Toyota, Mercedes 200 of zelfs een Mercedes uit de S-klasse. De service kan op de hotelrekening worden bijgeschreven. De reistijd is afhankelijk van het verkeer in Jakarta en kan variëren van 30 tot 45 minuten. De kosten verschillen van hotel tot hotel.

Auto

De reistijd tussen de luchthaven in Cengkareng, Tangerang en Jakarta is 30 tot 50 minuten.  U vindt autoverhuurbedrijven in de aankomsthallen van alle terminals.

Boek een vlucht naar Jakarta

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Jakarta

Powered by
 

Huur een auto in Jakarta

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com