Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Jakarta

Te voet

Wandelen is vanwege de hitte alleen aan te raden voor korte afstanden. Korte wandelingen rond de haven en het centrale district zijn zeker mogelijk. Een langere wandeling in Jakarta leidt voornamelijk tot een verhit en bezweet gevoel.

Bus

De Trans Jakarta Bus biedt het beste openbaar vervoer, met elk jaar weer nieuwe routes. Binnenkort zijn er 10 verschillende routes, alles aangegeven met een eigen kleur. De bussen rijden op speciale busbanen. Een kaartje kost Rp 5.000, maar u kunt in de voorverkoop kaartjes met korting aanschaffen of gebruikmaken van speciale aanbiedingen. Als u buiten de ochtend- en avondspits reist, vermijdt u de grote menigten. Er zijn ook speciale tarieven van kracht voor reizen buiten de spits.

Taxi

De taxi’s in Jakarta variëren nogal in kwaliteit en betrouwbaarheid en u dient dan ook voorzichtig te zijn bij het kiezen van een taxibedrijf. De veiligste en beste taxi’s zijn van The Blue Bird Group. Het wagenpark loopt uiteen van de Blue, de eenvoudige blauwe taxi, tot de Silver Bird, een Mercedes Coupé waarin passagiers de stad kunnen verkennen.

Huur uw auto

Het is mogelijk om een auto te huren in Jakarta, maar de stad kampt met enorme verkeersopstoppingen. Om de verkeersstroom te verbeteren zijn er nu tolwegen naar de luchthaven en de Merak-haven. Tijdens de spits zijn op sommige wegen auto's met minder dan drie inzittenden verboden. Er is een ringweg in aanbouw.

Vervoersinformatie

Voor langere tochten door de stad is de taxi de beste keuze en u kunt bij Blue Bird een taxi bestellen om u bij het hotel op te halen. Trans Jakarta Bussen hebben ook een dagkaart; dienstregelingen en routebeschrijvingen zijn in het hotel of bij het busstation verkrijgbaar.

website van Trans Jakarta Bus 

Boek een vlucht naar Jakarta

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Jakarta

Powered by
 

Huur een auto in Jakarta

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com