Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Kuala Lumpur

Taxi

KL’s overvloedige aanbod aan opvallend roodwitte taxi’s kan overal op straat aangehouden worden. Elke taxi heeft een meter, maar toeristen wordt vaak teveel in rekening gebracht dus het is verstandig om van tevoren een bedrag af te spreken.

Te voet

De centrale wijken van Kuala Lumpur kunnen makkelijk te voet verkend worden; de compacte clusters met winkels, hotels, restaurants en bezienswaardigheden liggen op slechts een korte loopafstand van elkaar. Een wandeling door de straten van het kleurrijke Chinatown en Little India is een aangename manier om deze wijken te bezoeken.

Bus

KL’s goedkope bussen komen in vrijwel alle hoeken en gaten van de stad, zelfs in de aangrenzende gebieden van de naburige staat Selangor. Vermijd de spits (7.00-9.00 en 17.00-19.00), wanneer de bussen erg vol zijn en langzaam rijden. Kaartjes worden in de bus gekocht via een automaat, dus zorg voor voldoende kleingeld.

Huur uw auto

Verschillende snelwegen verbinden Kuala Lumpur met andere bestemmingen in Maleisië. Hiervoor moet u wel tol betalen. Helaas hebben de tolwegen het verkeer in de stad nauwelijks verbeterd en er wordt veel dubbelgeparkeerd. De ondergrondse parkeergarages zijn een goede optie.

Vervoersinformatie

Kuala Lumpur oogt misschien als een grote uitgestrekte stad, maar dankzij het uitstekende openbaarvervoerssyteem zijn de meeste bezienswaardigheden snel en gemakkelijk te bereiken.

Boek een vlucht naar Kuala Lumpur

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kuala Lumpur

Powered by
 

Huur een auto in Kuala Lumpur

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com