Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Singapore

De stijlvolle en bekroonde Changi Airport in Singapore is een belangrijke hub van Zuidoost-Azië en is al vele malen uitgeroepen tot de beste luchthaven ter wereld. De hightech luchthaven verwerkt jaarlijks meer dan 60 miljoen passagiers, en per taxi duurt de reis naar het 20 km naar het zuidwesten gelegen centrum van Singapore slechts 20 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

20 km ten noordoosten van Singapore.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn betaalbare parkeerplaatsen bij alle terminals. Het onoverdekte parkeerterrein ligt gunstig voor terminal 1, tegenover terminal 2 liggen twee parkeergarages en er liggen nog twee parkeergarages in de kelder bij terminal 3. Alle parkeerplaatsen kunnen worden betaald met het Electronic Parking System (EPS).

Luchthavencode

SIN

Telefoonnummer van de luchthaven

+65 6542 1122

Website van de luchthaven

website van Changi Airport

website van Budget Terminal

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit terminal 1 op Changi Airport naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Vier

Vervoer tussen de terminals

De reistijd met de Skytrain tussen terminal 1, 2 en 3 duurt één tot vier minuten en de trein rijdt om de paar minuten. Rolpaden zijn aanwezig in het vertrek-/transitgebied. Een gratis shuttlebusdienst verbindt de budgetterminal met terminal 2.

Terminal 1

Langeafstandsvluchten naar Europa, de VS en Australië vertrekken vanuit terminal 1, evenals een aantal nabijgelegen Aziatische bestemmingen. Het incheckgebied voor terminal 1 is op de eerste verdieping van het terminalgebouw.

Terminal 2

Langeafstandsvluchten naar Europa, de VS en Australië en kortere vluchten naar andere Aziatische bestemmingen vertrekken vanuit terminal 2. U vindt de incheckbalies voor terminal 2 op de eerste verdieping van het terminalgebouw.

Terminal 3

Terminal 3 is bestemd voor vluchten naar Europa, de VS en Australië alsmede een aantal vluchten naar Noord-Aziatische bestemmingen. De incheckbalies zijn op niveau 2 van de vertrekhal.

Budgetterminal

Budgetmaatschappijen vertrekken vanuit de budgetterminal. De incheckbalies voor de budgetterminal bevinden zich in de vertrekhal.

Boek een vlucht naar Singapore

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Singapore

Powered by
 

Huur een auto in Singapore

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com