Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Aruba

Taxi

Aruba's uitgbreide taxivloot is een welkome aanvulling op het matige openbaarvervoersysteem. De meeste taxi's vindt u op de luchthaven, bij de grote hotels of in het centrum van Oranjestad. Veel chauffeurs zijn lid van het officiële Tourism Awareness Programme, dus vraag naar de tarieven en spreek een prijs af voordat u instapt.

Bus

Niet alle delen van Aruba zijn met de bus te bereiken dus let op de gele straatborden die een bushalte markeren. Een dienstregeling is verkrijgbaar bij alle toeristische informatiestands op het eiland. Normale busdiensten rijden van maandag tot zaterdag tussen San Nicholas aan de zuidwestkust en de strandhotels langs de noordwestkust, en hebben verschillende haltes in Oranjestad.

Auto

Met een overvloed aan autoverhuurbedrijven is het huren van een auto, vaak zelfs met goedkope pakketaanbiedingen of kortingen, een fluitje van een cent. De open jeeps, die zeer populair zijn voor het verkennen van de onverharde wegen, hebben geen airconditioning nodig. De verhuurvoorwaarden van bedrijven variëren nogal, dus controleer en vergelijk de hoeveelheid kilometers en het soort verzekering voordat u een contract tekent.

Vervoersinformatie

Toeristenbussen rijden regelmatig naar Malmok en Arashi, en stoppen onderweg bij alle grote hotels van Aruba. De eindbestemming staat bovendien duidelijk aangegeven. Het Bushiri Beach Resort is de eerste halte op de route. Indien u wat langer blijft kunt u de VisitAruba Plus kaart kopen waarmee u veel korting krijgt op openbaar vervoer, transfers en nog veel meer.

Boek een vlucht naar Aruba

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Aruba

Powered by
 

Huur een auto in Aruba

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com